Om Structo Hydraulic

Structo Hydraulic har mer än 400 års erfarenhet av järn- och stålhantering. Vi agerar på den internationella marknaden där vi erbjuder tillverkning och distribution av rör och komponenter till hydraulikindustrin.

Structo Hydraulics har skaffat sig ett gott rykte på marknaden tack vare teknisk kompetens, produktutveckling och nära samarbete med ledande tillverkare.

Produktprogrammet omfattar kalldragna sömlösa rör, kalldragna svetsade rör, rullpolerade cylinderrör, kallformade rör samt komponenter.

Produkturvalet täcker ett brett och omfattande område av dimensioner

Structo Hydraulics erbjuder också teknisk support och skräddarsydda lösningar.

Structo Hydraulics, ligger i Storfors Kommun i Östra Värmland. Vi är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

 

Produkter

Structos Hydraulics produktprogram omfattar:
– CDS-rör (kalldragna, sömlösa),
– DOM-rör (kalldragna, svetsade),
– Cylinderrör (kalldragna,rullpolerade), och
– Komponenter (manufakturerade).

Structo Hydraulics ägs av ISMT Ltd, i Indien, som är en världsledande tillverkare av varmvalsade och dragna sömlösa rör.
ISMT Ltd har tre tillverkningsenheter i Indien och levererar dragna sömlösa rör och stål till kullager-, bil-, gruv-, OCTG (olje-) och energiindustrin över hela välrden.

Structo Hydraulics följer kvalitets- och miljöledningssystem och är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.Structo Hydraulics ägs av ISMT Ltd, i Indien, som är en världsledande tillverkare av varmvalsade och dragna sömlösa rör.